Pages

Thursday, 27 June 2013

Siapa dia ni??

Ehem. Ehem  :)

Hai sume!

hari ni tergerak la hati ni nak cerita sikit kat uolls sume pasal dia ni .
siapa?
There she is :)

Zana  :)
she's gorgeous.
Agree ?

Yeahh! :) 





 
 Ni zana.
 zana ni sebaya dengan i.beday dia pun i ingat tau. September  23,1990..haha
 memanglah ingat coz dia pernah jadi someone special to me dulu. kah kah kah. !
 and zana ni still one of my best friends i ever had ! :)

Zana ni antara orang yang paling i percaya, sebab tu la kalau i ada apa-apa masalah tak kira apa pun mesti i akan mintak pandangan & nasihat dari dia and she will do the same thing if she had any difficulties. We trust each others. Awesome kan?  :)
Zana ni cheerful orangnya. Jaranglah dia i tengok dia moody, marah pe semua.
That's make her special.
Dalam banyak kawan-kawan i yang dari sekolah rendah,dengan dia je yang i keep in touch, yang lain-lain tah apa cerita pun tak tahu..tapi kalau ada pun belum tentu bertegur..haha.


Zana ni lembut orangnya..i kenal dia macam mana..tak caya?
Tengok ni..


Baby siapalah yang u kidnap ni.hihi





Haa...kan?sejuk je mata tengok dia ni ha.hee :)
Comeyy je nengok ha.

Dah. Dah. tak boleh cerita lelebih.kang dia marah.haha.
untill then...
Chiow!

p/s : zana sorry tau i curik pic u 2 keping ni.hehe. buat letak sini je.hee.
        one more thing,sorry la i cerita pasal u kat sini.hehe.
      

        Jangan marah tau.    :P




2 comments:

  1. i do appreciate it..thanks budddy..u'r my bestfriend..ever :)

    ReplyDelete
  2. yeaahh :)
    ur the best among the best!

    ReplyDelete