Pages

Thursday, 27 June 2013

Siapa dia ni??

Ehem. Ehem  :)

Hai sume!

hari ni tergerak la hati ni nak cerita sikit kat uolls sume pasal dia ni .
siapa?
There she is :)

Zana  :)
she's gorgeous.
Agree ?

Yeahh! :) 





 
 Ni zana.
 zana ni sebaya dengan i.beday dia pun i ingat tau. September  23,1990..haha
 memanglah ingat coz dia pernah jadi someone special to me dulu. kah kah kah. !
 and zana ni still one of my best friends i ever had ! :)

Zana ni antara orang yang paling i percaya, sebab tu la kalau i ada apa-apa masalah tak kira apa pun mesti i akan mintak pandangan & nasihat dari dia and she will do the same thing if she had any difficulties. We trust each others. Awesome kan?  :)
Zana ni cheerful orangnya. Jaranglah dia i tengok dia moody, marah pe semua.
That's make her special.
Dalam banyak kawan-kawan i yang dari sekolah rendah,dengan dia je yang i keep in touch, yang lain-lain tah apa cerita pun tak tahu..tapi kalau ada pun belum tentu bertegur..haha.


Zana ni lembut orangnya..i kenal dia macam mana..tak caya?
Tengok ni..


Baby siapalah yang u kidnap ni.hihi





Haa...kan?sejuk je mata tengok dia ni ha.hee :)
Comeyy je nengok ha.

Dah. Dah. tak boleh cerita lelebih.kang dia marah.haha.
untill then...
Chiow!

p/s : zana sorry tau i curik pic u 2 keping ni.hehe. buat letak sini je.hee.
        one more thing,sorry la i cerita pasal u kat sini.hehe.
      

        Jangan marah tau.    :P




kRikk.kRikk.




Hello ! Hello ! Hello !

Rasanya dah lama tersangat-sangat tak bukak ini blog pasai apa?
pasai there's nothing i wanna share..everything is done.no more cerita - cerita pasal si dia.
eventhough i made this blog just for her.for her birthday last year..but it seems it doesn't worth it.
ah..benda dah lepas..lantak lahh...lagi pun for me she doesn't exist anymore..memang la kitorang still contact tapi..Ah ! whatever la~

next february i turned 24..kejap je masa berlalu..balik cuti sem hari tu macam - macam berita dengar..yang tu nak kahwin,bertunang,yang dah kahwin pun ada..haha..congrats korang..even aku tak dapat datang..

Kahwin..??
siapa yang tak nak kahwin kan?for me,marriage is a serious matter..dan bukan sebab nafsu seks semata - mata..it about how to treat your soul mate,make her/him happy beside us.and marriage thought us to be more responsibility and loving person.

haa...
cakap pasal nafsu ni...benda yang dorang dok seronok buat tu,berzina,maksiat dan seumpama denganya tu time tak ' halal ' lagi ni je yang seronok buat..dosa belakang cerita...Masya-Allah...
Tapi percayalah..nanti orang - orang yang berzina, buat maksiat tu, time dah kahwin nanti,dah halal nanti,benda tu dorang jemu..trust me..eleh..benda yang tak baik,yang haram ni semua seronok..tapi tu tak tahu lah..based on my personal observation, semuanya macam tu..tapi masih ada lagi insan - insan yang teguh iman nya :D