Pages

Thursday, 27 June 2013

kRikk.kRikk.




Hello ! Hello ! Hello !

Rasanya dah lama tersangat-sangat tak bukak ini blog pasai apa?
pasai there's nothing i wanna share..everything is done.no more cerita - cerita pasal si dia.
eventhough i made this blog just for her.for her birthday last year..but it seems it doesn't worth it.
ah..benda dah lepas..lantak lahh...lagi pun for me she doesn't exist anymore..memang la kitorang still contact tapi..Ah ! whatever la~

next february i turned 24..kejap je masa berlalu..balik cuti sem hari tu macam - macam berita dengar..yang tu nak kahwin,bertunang,yang dah kahwin pun ada..haha..congrats korang..even aku tak dapat datang..

Kahwin..??
siapa yang tak nak kahwin kan?for me,marriage is a serious matter..dan bukan sebab nafsu seks semata - mata..it about how to treat your soul mate,make her/him happy beside us.and marriage thought us to be more responsibility and loving person.

haa...
cakap pasal nafsu ni...benda yang dorang dok seronok buat tu,berzina,maksiat dan seumpama denganya tu time tak ' halal ' lagi ni je yang seronok buat..dosa belakang cerita...Masya-Allah...
Tapi percayalah..nanti orang - orang yang berzina, buat maksiat tu, time dah kahwin nanti,dah halal nanti,benda tu dorang jemu..trust me..eleh..benda yang tak baik,yang haram ni semua seronok..tapi tu tak tahu lah..based on my personal observation, semuanya macam tu..tapi masih ada lagi insan - insan yang teguh iman nya :D

No comments:

Post a Comment