Pages

Monday, 22 October 2012

My Lovely Nephew's :)

LOVE THEM !


Hai ! ni nak share pasal My Nephew's :)
saya ada 14 anak buah kesemuanya..wow..banyak kan?haha..
tapi xsemua la nak cerita pasal ada yang dah besar..hehe..okay..!


Yang ni nama dia ALIF AMSYAR


Alif Amyar  :)


kitorang panggil Alif.hee.
Alif ni hyperactive budaknye..tak reti nak duduk diam.haha.


Handsome boy  :)
kalau dia balik memang riuh la rumah.haha :)
tak la sunyi.Alif ni manja dengan papa dia.huhu.


Alif time sahur.haha.kelakar la Alif !
dah macam Sam Bunkface dahh :)



Proud with u..berjaya puasa penuh.. :)


Segak !

Umur Alif sekarang 7 Tahun..Hee.advance dia ni..lagi terer guna iphone dari uncle dia.haha.malu.malu :P

First day at school..
perasan tak gaya dia,muka dia macam Hadziq tom-tom bak
kan?kan?
=D



Birthday Boy !


Haa..yang ni adik kepada Alif..nama dia  SARAH KHALESA


Sarah Khalesa
Sarah ni kitorang panggil 'kakak'
mangsa buli si abangnya Alif
suka bergaya.
nak jadi princess katanya.haha.


Sarah time my sis wedding day

Sarah's school 

Manis bertudung  :)

Ni time sarah kat rumah saya.hehe.sempat aja bergambar.hee


Ada orang cakap muka Sarah macam Izzarah Aishah..
yeke?haha.

Sarah with Papa.

Muka aku dengan abg aku ni lain kot.hOhO

Sarah With Mama


Mama Sarah.

Sarah Bersahur  :)

Alahai..makan sahur sambil mata terpejam lagi.haha.

Be a good muslimah kakak  =)

Sarah umur berapa entah time ni..3@4 tahun la..

Yang ni yang bongsu  SOFEA KHADEJA

Sofea masa lahir  =)
comel sangat !

Si Kenit yang comel =)



Sofea With Sarah 



Sofea Raya 2012

Lentok nye Sofea.. :)
Sofea today's






Haa..ni Papa dia la ni yang ngajar.haha !
Haha.. !

ALIF,SARAH DAN SOFEA..

Siblings !


Love you All !
xoxo

Yang ni pulak ADLEA AMNI
kitorang panggil Amni.
Amni ni sepupu dengan Aif,Sarah & Sofea

ni Amni masa kecik

Amni buat muka.haha !

Amni berusia 8 Bulan :)
Gebok !

Comel !

Amni with Babah

Si kerenting.hehe.tapi petah bila bercakap.
Ada je yang yang di cakap.haha.


Malu nak posing.hehe

Ni adik Amni.. AIRA 

Sian Aira mengantuk time ni.hee

Raya 2012  :)

Hasil kerja Amni menampal sticker.ingat adik dia buku scrap ke.haha.

Kesian Aira kan?haha.
tapi comel..geram!

Aira diriba oleh Abah shaye di pagi raya.hee.


Lastly this is a new comer into my big family AISYA DAMIYA



ecah mamiya (amni sebut)

pipi tembam .hee. :)


Aisya Damiya :)
xoxo

So ni lah serba sedikit tentang anak buah saya..sorry la coz gambar amni,aira dengan aisya tak banyak sebab gambar dorang kat lappy akak ipar saya.hee.
nanti saya update pasal family saya pulak.hee.untill then.. :)

To all my nephew's..i love you all :)                           



                                     From your beloved uncle,

                                                                                                         Shahril Hazmi



Friday, 5 October 2012

Life Must Go On...

Hey..
Don't know how to start..
Actually this week are tough week for me..tak tau nak cakap camne..tak tau nak jelaskan camne..
macam tak tentu arah pun ada..
kusut sangat ni wehh..
entahlah..memanglah ada kawan-kawan untuk di kongsi masalah..
tapi tak tau nak ceritakan dengan dorang macam mana..lagi pun tak kan nak mengharap kn kat orang je untuk tolong selesai kan masalah kita kn?


Raise our hands and pray to Allah..
Hope everything would be easier.. =)




Allahu Robbi...
Engkau permudahkanlah segala urusanku didunia mahupun diakhirat kelak..
Ringankanlah segala beban yang dipikul ku Ya Allah..
Aminn..





Wednesday, 3 October 2012

Berwajah baru :)

Hai sume.hehe.dah lain dah blog ni..kn?kn?
Credit to Noraqillah Az's Doughson a.k.a Crumpie Bunnie
Big Thank to Her!
haha.teruja weh tengok dia touch-up kn blog ni.hee.
maklumlah..kite ni mentah lagi dalam hal-hal blog ni.hehe.
mekasih wehh!
bukan ape..jeles tengok blog dia..smart sehh..ohsemm!
tu yang nak mintak ilmu dari yang pakar seperti beliau.haha
hari tu punye post dah bagi si Awin baca.
Awin suka  :)
tapi tak taulah kan kalau dia terharu ke takk coz dia tak cakap pun..huhu..
i hope it's worth  :)
Makin lama makin suka pulak nak update blog ni..pasal blog dah di'touch-up' oleh pakar..hehe